Waarom Sportkidz?

Bewegen en sporten is belangrijk, leuk en gezond. Daarnaast is het goed voor de sociaal emotionele en motorische ontwikkeling van kinderen. Het bevorderen van bewegen op jonge leeftijd is heel waardevol. Jong geleerd is oud gedaan!

Sportkidz is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.

Wat is Sportkidz?

Kinderen kunnen deelnemen aan diverse sport- en spelactiviteiten die plaats vinden op de tennisvereniging bij u in de buurt. De kinderen sporten onder begeleiding van een professionele sportdocent. Er wordt gesport op all-weather tennisbanen die ook geschikt zijn voor andere sporten.

Activiteiten

In het programma werken we in verschillende thema’s per periode. Denk hierbij aan populaire sporten (tennis, voetbal, hockey). Ook bieden we een bewegingsvaardigheidsprogramma aan dat erg goed is voor de ontwikkeling van de motorische vaardigheden.

Door deel te nemen aan de Sportkidz 10 lessen cursus en aan alle sporten te proeven kan uw kind op latere leeftijd een meer gewogen keuze maken voor een sport.

Alle sporten en spellen zullen spelenderwijs en daardoor laagdrempelig worden aangeboden, zodat het voor iedereen leuk is.