Binkie Bal

Sinds april 2011 werkt TSTK op alle clubs  met het Binky Bal project! Dit project is bestemd voor kinderen van 5 t/m 11 jaar en is bedoeld om kinderen nog enthousiaster te maken en te binden aan de tennissport.

Verloop

Alle kinderen die binnen deze leeftijdscategorie vallen krijgen een lesboekje op zijn/haar eigen niveau. In dat lesboekje staan 15 onderdelen die gedurende de cursus aan bod zullen komen. Als het kind een les met goed gedrag en een goede inzet heeft doorlopen, krijgt hij/zij van de trainer een kruisje achter dat onderdeel. Bij drie geslaagde onderdelen ontvangen ze een stickertje in het lesboekje. Wanneer aan het einde van de cursus alle kruisjes behaald zijn, ontvangt de leerling een diploma en een kleinigheidje! Wanneer de leerling wederom inschrijft voor een volgende cursus krijgt hij/zij een nieuw uitdagender boekje.

Gradaties

Er zijn in totaal 7 boekjes in drie gradaties: Blauw: Miniveld Blauw C Blauw B Blauw A Groen: Driekwart Groen C Groen B Groen A Rood: Hele baan Rood A Deze boekjes staan geheel in het teken van Binky Bal, onze mascotte voor het kidsprogramma. Heeft u nog vragen betreffende het kidsprogramma, neem gerust contact met ons op via info@tstk.nl