Tom Kreemers

De prestatieve trainingen binnen TSTK staan onder mijn leiding. Ik heb veel ervaring met prestatief tennis. Naast het feit dat ik zelf jarenlang bij de regionale top heb gespeeld werk ik voor de KNLTB met de top jeugd van Nederland en begeleid deze spelers ook tijdens toernooien. Bij TSTK werk ik met spelers die bij de nationale top behoren. Zo heb ik gewerkt met Alban Meuffels, de nationaal kampioen t/m 18 jaar in 2009.

Visie

Wij willen talentvolle spelers overkoepelend laten trainen zodat ze elkaar naar een hoger niveau kunnen brengen. Het liefst doen we dit vanaf een jeugdige leeftijd (we werken al met spelers vanaf 5 jaar), omdat we dan spelers vanaf het begin kunnen vormen en opleiden. We werken met een specifieke trainingsmethode, hierin wordt naast de techniek gewerkt aan de tactiek, bewegingsvaardigheid (conditietraining) en de mentaliteit van onze spelers. Binnen de groepsopdrachten wordt er individueel gewerkt aan de persoonlijke aandachtspunten en willen we dat spelers oplossingsgericht denken zoals in een wedstrijd ook nodig zal zijn. We laten spelers een eigen spelplan ontwikkelen waarbij we uitgaan van de kwaliteiten en karakter van de speler. Speerpunten binnen de trainingen zijn zelfstandigheid, discipline en sfeer.

Tennis Academie Midden Nederland (TAMN)

Begin 2015 zijn we een samenwerking aangegaan met Carl du Mee van OTB Tennis en samen zijn we TAMN gestart.

De ontwikkeling van een jeugdig talent tot toptennisser vereist een goede, gedegen opleiding, die aansluit bij de mogelijkheden en talenten van de individuele spelers. Een passend trainings-/wedstrijdprogramma en professionele begeleiding (technisch, tactisch, conditioneel, mentaal en medisch) zijn noodzakelijke elementen, die binnen de opleiding van een toptennisser thuishoren.

Daarnaast is het binnen een prestatieve opleiding een absolute voorwaarde dat er uitdagende sparringpartners zijn zodat een tennisser op eigen niveau of zelfs daarboven kan trainen en zijn niveau in een passend tempo kan ontwikkelen. Kortom, iedere leerling bij TAMN krijgt een programma op maat, met uitdaging!

Doelgroepen

ATP/WTA tennissers

ITF tennissers

Jeugdtennissers met een top 30 notering op de Nederlandse ranglijsten (lootstatus)

Talentvolle jeugdtennissers t/m 10 jaar

De bovengenoemde doelgroepen kunnen worden aangevuld met ambitieuze, regionale tennissers, die iets toevoegen aan de betreffende trainingsgroep.

Mogelijkheden

Tennistraining

Dubbelspeltraining

Sparren

Conditietraining

Mentale begeleiding

Wedstrijdbegeleiding

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak of kom eens  vrijblijvend meetrainen in het trainingscentrum in Beusichem.

Wil je meer info? Stuur een mail naar info@tstk.nl