TSTK

Tennisschool Tom Kreemers (TSTK) is in 2005 opgericht door Tom Kreemers. TSTK is op dit moment actief bij meer dan 30 verenigingen. We verzorgen niet alleen de tennislessen op deze verenigingen, maar bieden een totaalpakket aan.

Het team van TSTK bestaat uit gedreven, betrokken en enthousiaste trainers en een professionele manager die de dagelijkse leiding heeft over de tennisschool. Naast het recreatie tennis heeft TSTK ook een prestatieve tak (TAMN) en organiseren we onder andere tenniskampen, trainingsweken en tal van clubevenementen.

Tom Kreemers

Ik ben de oprichter en eigenaar van TSTK. In 1998 heb ik de KNLTB B-licentie behaald op het CIOS in Sittard, waarna ik samen met Jan Schagen de selecties bij Bastion Baselaar heb getraind. Ik heb behalve mijn KNLTB licentie verschillende nationale en internationale diploma’s behaald.

Op het moment geef ik samen met de manager dagelijks leiding aan mijn trainersteam. Daarnaast verzorg ik  tennislessen bij TV Ammerzoden en ben ik verantwoordelijk voor het prestatief gedeelte van de tennisschool (TAMN). Tot 2013 heb ik ook gewerkt  als bondstrainer voor de KNLTB (basisniveau B groep).

Trainersteam

TSTK werkt met een sterk trainersteam met de juiste diploma’s en een hoog tennisniveau. Wij vinden het belangrijk om onze trainers te blijven ontwikkelen.

Dit gebeurt door maandelijkse bijeenkomsten en het volgen van cursussen gegeven door top trainers uit binnen- en buitenland. Binnen ons team is er weinig verloop van trainers wat goed is voor de continuïteit op de verenigingen waar wij werken.