Wilt u onze brochure aanvragen? Neem direct contact met ons op!

Hoge kwaliteit lessen

Door middel van gediplomeerde trainers en de nieuwste technieken en materialen bieden wij tennislessen van hoge kwaliteit aan. Bovendien ‘trainen’ wij onze trainers intern en stimuleren wij hen tot het volgen van applicaties met betrekking tot het bevorderen van het tennisspel.

Werving leden

Als u met TSTK in zee gaat, kunt u er van op aan dat het ledenaantal/lesdeelnemersaantal op korte termijn zal stijgen. Op iedere club waar wij nu de lessen verzorgen is het leerlingen aantal explosief gestegen. Mede door onze aanpak door middel van kennismakingslessen en het Maak Kennis Met Tennis pakket kunnen nieuwe leden laagdrempelig kennis maken met de tennissport.

Ondersteuning verenigingsevenementen

Wanneer u omhoog zit met u vrijwilligers en het indelen van een toernooi, kunt u rekenen op TSTK. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alle evenementen slagen op uw vereniging. Dus heeft u problemen met het rond krijgen van een commissie dan lossen wij het op. Met onze jarenlange ervaring krijgt u gegarandeerd een topevenement.

1 op 1 inhalen lessen

Een cursus bij TSTK zal bestaan uit 16 lessen voor de senioren tegenover 18 lessen voor de jeugd. Wanneer onze klanten betalen voor dit aantal lessen, vinden wij het van het grootste belang dat zij deze lessen ook krijgen. Niet maximaal 2 lessen inhalen of uitval als een trainer ziek is. TSTK garandeert dat alle lessen 1 op 1 worden gegeven. Als een training niet doorgaat vanwege het weer, wordt deze later ingehaald. Is een trainer ziek, wordt er een vervanger gestuurd zodat de les gewoon door zal gaan.

Betrokkenheid

TSTK verzorgt niet alleen de lessen op uw club, maar is daarnaast ook betrokken bij het wel en wee van uw club. Zo kunt u ervoor kiezen dat uw trainer aanwezig is bij JC/TC vergaderingen en zal TSTK vertegenwoordigt zijn op uw evenementen door het jaar heen.

Organisatie clubevenementen

TSTK zal jaarlijks op uw club enkele toernooien, kampjes, evenementjes organiseren ter bevordering van het plezier bij uw leden. Hierdoor zal het verloop wat minder zijn en neemt het werk uit handen van de vrijwilligers, waardoor het op professionele basis gebeurd.

Aantrekkelijke lestarieven

Wij werken met lesuren van 50 minuten. Bovendien lest u in een groepje van maximaal 4 personen. Hierdoor krijgt u extra veel aandacht waardoor uw tennisspel nog sneller vooruit gaat. In overleg worden de lestarieven vastgesteld.

Centrale training prestatieve jeugd

Heeft uw club fanatieke en gemotiveerde jeugdleden? Deze kunnen via TSTK centraal trainen. Ons motto is dan ook: ‘Samen sta je sterk!’ Eens of meerdere keren per week komen deze betere spelers van alle TSTK clubs bij elkaar en trainen zij gezamenlijk bij Tennis Academie Midden Nederland (TAMN) om elkaar nog beter te maken en alles uit de speler te halen. Indien gewenst kan er in overleg een trainings- en/of wedstrijdplan gemaakt worden voor het optimale rendement.

Facturering / indeling lessen

TSTK draagt zorg voor het indelen en de facturering van de lessen. Hierdoor nemen wij een berg werk uit handen van de vereniging. Daarnaast verzorgen wij ook de administratie en de communicatie van de lessen. Dus de club heeft geen zorgen meer over de tennislessen.

Wilt u onze brochure aanvragen? Neem direct contact met ons op!

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden