Kick off samenwerking jeugd TV De Hoef en TV De Broekhoek

Tennisverenigingen Heesch bundelen krachten voor tennisjeugd

TV de Hoef en TV de Broekhoek uit Heesch gaan samenwerken. Het doel is om de Heesche jeugd meer te kunnen bieden, zoals trainingen en activiteiten. ,,We doen er alles aan om de jeugd te enthousiasmeren”, spreekt Joost Kaffener van TV de Hoef uit.

Kinderen verzamelden zich zondagochtend 9 juli op het tennispark de Hoef. Deze zondag is de kick-off, de eerste dag dat de leden van beide verenigingen samen kunnen trainen. In totaal gaat het om ongeveer 75 kinderen, die vanaf het nieuwe seizoen toegang krijgen tot de twee parken. Onder leiding van Tennisschool Tom Kreemers hebben de kinderen voor het eerst kennis gemaakt en samen getraind. Naast de kinderen waren ook alle ouders erg positief over deze ochtend en de toekomst van de Heesche tennisjeugd.