De jeugd mag weer de baan op!

Met ingang van woensdag 29 april mag alle jeugd t/m 18 jaar weer de baan op om te trainen.
Uiteraard met inachtneming van alle veiligheidsregels om besmetting en verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

Wij wensen alle jeugd weer veel plezier en hopen dat iedereen zich aan de regels houdt!

Corona virus

Hierbij willen we u informeren over de tennislessen i.c.m. het coronavirus.

Wij volgen als TSTK de richtlijnen van het RIVM en GGD en zullen de komende periode extra alert zijn op besmettingsgevaar.

Vooralsnog zij alle leerlingen van harte welkom.

Wel raden we ouders aan indien ze een vermoeden hebben, de kinderen thuis te houden en direct telefonisch contact op te nemen met de eigen huisarts of lokale GGD.

 

Junior-Senior toernooi Brakel groot succes!

Zatermiddag 28 juni was het weer het Junior-Senior toernooi bij tennisvereniging De Molenwiek. Heel veel kinderen van klein tot groot met enthousiaste mama`s en papa`s, ooms tantes, vrienden en kennissen hebben heerlijke wedstrijdjes tegen elkaar gespeeld. Het was een sportieve en gezellige middag met elkaar en zeker weer voor herhaling vatbaar!

Tennis en Fundagen weer groot succes

Van maandag 14 t/m donderdag 17 juli heeft TSTK weer de jaarlijkse Tennis en Fundagen georganiseerd.Vele kinderen van alle TSTK clubs hebben dit unieke kamp beleefd en hebben genoten van een middagje DippieDoe, een plons in het zwembad en een dagje Bobbejaanland. Daarnaast hebben we uiteraard elke dag getraind en gewerkt aan de techniek en tactiek van het tennisspel.Door het lekkere weer konden waterspellen natuurlijk niet ontbreken….Donderdagmiddag gingen alle kinderen met een medaille en een lekkere snoepzak weer lachend naar huis en was dit kamp weer de perfecte start van de zomervakantie.

Kinderfeestje bij GLTC

Zaterdag 19 juli vierde Bart van der Horst zijn verjaardagsfeest op de tennisclub GLTC in Geldermalsen.Bart had 16 vriendjes/vriendinnetjes uitgenodigd en van 13:00 tot 15:00 uur hebben zij onder leiding van twee trainers van TSTK getennist en spelletjes gedaan.

Ondanks het warme weer (34 graden!!) heeft iedereen veel plezier gehad.Het was een sportieve en gezellige middag met elkaar en zeker voor herhaling vatbaar!

Rabobank Tennis instuif bij TV De Hei

Op woensdag 29 oktober organiseren de jeugdcommissie, de sponsorcommissie e De Vrienden van de Hei voor de derde keer de Rabobank Tennisinstuif. Op de flyer vind u alle informatie over de instuif die wordt mogelijk gemaakt door de Rabobank en Tennisschool TSTK.
Wij roepen alle leden op om hun kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes enthousiast te maken voor deze leuke instuif. We hopen natuurlijk dat een aantal kinderen het zo leuk zal vinden dat ze besluiten om ook lid te worden!

Kidsmiddag en proeflessen OTC De Warande groot succes

Ongeveer 50 kinderen hebben op woensdag 29 oktober deelgenomen aan de kidsmiddag van OTC De Warande.Veel kinderen kregen onder leiding van Antonello en Harald hun eerste echte tennisles, andere kinderen hebben o.l.v. Mignon en een aantal ouders tijdens deze middag onderling wedstrijden gespeeld en spellen gedaan.Tussendoor kregen de kinderen wat lekkers zodat ze er vervolgens weer tegenaan konden….

Deze middag is zeker voor herhaling vatbaar!

 

Kinderfeestje bij GLTC

Zaterdag 19 juli vierde Bart van der Horst zijn verjaardagsfeest op de tennisclub GLTC in Geldermalsen.

Bart had 16 vriendjes/vriendinnetjes uitgenodigd en van 13:00 tot 15:00 uur hebben zij onder leiding van twee trainers van TSTK getennist en spelletjes gedaan.
Ondanks het warme weer (34 graden!!) heeft iedereen veel plezier gehad.

Het was een sportieve en gezellige middag met elkaar en zeker voor herhaling vatbaar!

kinderfeestje